Uutta keittiötä suunniteltaessa kannattaa luottaa vuosikymmenten osaamiseen

Kokemus - sitä me suomalaiset arvostamme. Olipa kyse sitten lääkäristä, lentokapteenista tai lastenhoitajasta, arvostamme sitä, että ihminen on työssään kokenut. Välillä asiakkaana on kuitenkin vaikea tietää, kuinka kokeneen asiakaspalvelijan saa avukseen. Tähän liittyen meillä on teille hyviä uutisia.

Puustelli avasi uuden keittiömyymälän Kaarinaan vuodenvaihteessa. Suomen uusimmassa Puustelli-myymälässä pääsee tutustumaan näyttäviin keittiökokonaisuuksiin, jotka antavat kuvan modernin keittiön mahdollisuuksista. Oppaana uudessa myymälässä toimii kokenut kauppiaskaksikko Sami Riski ja Mika Silén, jotka ovat tehneet yhteensä yli 45 vuoden ajan töitä suomalaisten Puustelli-keittiöiden parissa.

- Pidän eniten vaiheesta, jolloin aloitan kohteen konkreettisen suunnittelun. Tätä ennen olen tavannut asiakkaan ja kuunnellut tarkasti, millaisia toiveita hänellä on uudelle keittiölle. Sen jälkeen aloitan materiaali- ja kalustesuunnittelun. Se on kuin rakentaisi palapeliä, jossa kaikilla paloilla on tärkeä, oma paikkansa, kertoo  kauppias Mika Silén erään myyjänsä ajatuksista.

- Suunnittelun aloitus yhdessä asiakkaiden kanssa on myös meille yksi parhaista hetkistä työssämme. Ideoita heitellään aina puolin ja toisin, ratkaistaan tilan ongelmakohtia ja innostutaan tulevasta keittiöstä yhdessä, jatkaa Sami Riski myyjien tuntemuksien kertomista.

Menestymisen salaisuus

Turussa Puustelli-kauppias Ville Vähäkylä on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2002, ja hän  johtaa yhdessä Ferri Pakulan kanssa yhtä Suomen suurinta Puustelli-myymälää. Nyt Turun ja Kaarinan Puustelli-myymälät toivottavat asiakkaat tervetulleiksi yhdessä, entistä vahvempina.

- Meidän suurin salaisuutemme on tyytyväiset asiakkaat.

Kun uusi keittiö on mieluisa ja remontti sujunut hyvin, kertoo asiakas siitä helposti omille tuttavilleen.

Tällaiset positiiviset viestit ovat tuoneet meille yhä uusia ja uusia asiakkaita. Tällainen hyvän kierre on jatkunut jo vuosien ajan, kertoo Ville Vähäkylä.

 Kaarinassa rima on asetettu yhtä korkealle.

- Pyrimme aina olemaan asiakkaan luottamuksen arvoisia ja ylittämään odotukset. Ennen kuin keittiö lähtee tuotantoon, varmistamme että suunnitelmassa on kaikki varmasti huomioitu yksityiskohtia myöten, kertoo Kaarinan kauppias Sami Riski.

Varsinais-Suomen merellisyys ja historia luovat kiinnostavat lähtökohdat myös keittiösuunnitteluun.

- Merellisyys näkyy asiakkaittemme toiveissa konkreettisesti. Monella on vapaa-ajan asunto saaristossa ja silloin suunnittelussa on otettava huomioon erilaisia näkökulmia. Monen koti sijaitsee lähellä luontoa ja merta, ja usein tämä huomioidaankin sijoittamalla keittiökalusteet niin, että maisemasta voi nauttia ruokaa tehdessä. Myös värimaailmassa huomioidaan meri ja luonto.

– Olen keittiösuunnittelijana päässyt toteuttamaan jo yhden upean historiallisen kohteen, kun pariskunta muutti todella vanhan koulun omaksi kodikseen ja teki taloon mittavan remontin. Suunnittelussa otin huomioon tilan upean huonekorkeuden, suuret ikkunat sekä asiakkaiden toiveen modernista tupakeittiöstä. Todella mielenkiintoinen ja upea projekti. Muutenkin pyrin aina suunnittelussa ottamaan huomioon kyseisen kohteen rakennusajan, jotta uusi kokonaisuus istuisi talon henkeen. Kaarinassa ja ympärillä olevissa lähikaupungeissa on upeita historiallisia rakennuksia vaikka kuinka paljon, ja toiveenani onkin vielä jonain päivänä päästä toteuttamaan historiallisen kartanotalon keittiö, kertoo Kaarinan myymälässä toimiva kokenut suunnittelija.

 

Puustelli tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaidon ja suunnitteluavun aina ideoinnista remonttityön viimeistelyyn saakka. Tiesitkö, että myös keittiöremontin työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kutsu Puustellin keittiösuunnittelija tekemään maksuton suunnitelma keittiösi toimivuuden lisäämiseksi ja ilmeen uudistamiseksi. Saat samalla tietää paljonko juuri Sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika TÄSTÄ

 

 

keittiosuunnittelija-kotiin-suunnittelukaynti-puustelli