Puustelli Pori

Pori
Isolinnankatu 13
Kauppakeskus Isokarhu
28100 Pori
Finland
Aukioloajat:

Ma - To  10 - 14
Muulloin sopimuksen mukaan

 

 

Porin Puustelli on palvellut satakuntalaisia jo usean kymmenen vuoden ajan. Puustellin Harjavallan kalustetehtaan läheisyydessä toimiva Pori Puustelli
voikin tarjota asiakkailleen palvelunsa lisäksi paikallista tuotetta.

Näyttelytilamme sijaitsee Porin keskustassa Isokarhun Kauppakeskuksen tiloissa, käynti myymälään tapahtuu Isolinnankadun puolelta.
Mallikeittiömme ovat modernilla tavalla esillä avarassa myymälässä. Materiaalit, kuten taso- ja ovimallit sekä vetimet, ovat myös nähtävillä vaihtuvien keittiökokonaisuuksien lisäksi. 

Myymälässämme Teitä palvelevat ammattitaitoiset suunnittelijamme niin keittiökalusteiden, keittiöremontin kuin laajemmankin remontin suunnittelun apuna. Yhdessä todella ammattitaitoisten asentajiemme kanssa tarjoamme remonttiosaamista jopa seutukunnan laajimmalla sisällöllä, yhdellä sopimuksella ja ennalta sovittuun hintaan. 

Kaikki kodin kiintokalusteet suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti. Näin ollen saat kotiisi juuri omiin tarpeisiisi suunnitellun ja varmasti sopivan kokonaisuuden.

Tarjoamme myös uudisrakentajille kokonaisvaltaista palvelua kaikkien kodin tilojen kalusteratkaisujen suunnittelussa, toimituksessa sekä asennuksissa. Kastelli-talojen toimisto sijaitsee myös näyttelytiloissamme.

Palvelemme asiakkaita laajalla alueella Satakunnassa aina Karviasta Huittisiin asti.

Katso myymälän toteuttamia keittiöitä tästä linkistä.

Myymälässä myös Miinus-mallisto

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi.sukunimi@puustelli.com

Varaa aika

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Eliisa Rosenqvist-Virtanen
Puustelli-yrittäjä
Asarja Virtanen
Puustelli-yrittäjä
Nina Nieminen
Suunnittelu / Myynti