Ajankohtaista

  Puustelli PocketDoor-monitoimikomero

  Puustelli PocketDoor-monitoimikomero voi kätkeä sisälleen kokonaisia keittiön toimintopisteitä. Avattaessa ovet liukuvat komeron sivuille pois tieltä. Hetkessä käytössä on runsaasti tehokasta toiminto- ja laskutilaa. Monitoimikomeron voi varustaa oman teeman mukaisesti. 

  Puustelli-kalusteita aurinkosähköllä

  Puustelli-kalusteiden hiilijalanjälki pienenee jälleen - jatkossa kalusteiden
  valmistukseen käytetään myös aurinkovoimaa. Puustellin tehtaalle Harjavaltaan
  asennetaan tammikuun 2018 aikana aurinkosähköjärjestelmä, joka käsittää
  150 aurinkopaneelia. Vastuullisena valmistajana Puustelli Group Oy panostaa
  jatkuvasti entistä ekologisempiin tuotantotapoihin.

  Satakunnan suurimpiin kuuluva aurinkosähköjärjestelmä tuottaa vuodessa
  n. 40.000 kilowattituntia sähköä, joka siirretään suoraan kalustetehtaan
  tarpeisiin. Määrä vastaa kahden keskikokoisen sähkölämmitteisen omakotitalon
  vuosikulutusta.

   

  Lisätietoja Satakunnan Kansan jutussa.
  Katso tästä.

   

   

  Uusi runkopakkaus käyttöön

   
  ​Puustellin tehtaalla otettiin käyttöön uusittu runkopakkauslinja kesälomien jälkeen maanantaina 14.8.2017. Tähän asti rungot on tehtaalla pakattu muoviin, mutta nyt uusi pakkausmenetelmä perustuu pahviin.
   
  Uusi pakkaus on ympäristöystävällinen, tyylikäs, brändin mukainen ja suojaa tuotetta paremmin. Lisäksi asennuskohteessa tuotteen purkamiseen menee aikaa huomattavasti vähemmän ja samoin poiskuljetettavaa jätettä on vähemmän. 
   
  Muutostyöt tehtiin tehtaan kesälomaviikkojen aikana ja toimituksissa uudet paketit näkyvät vaiheittain viikosta 34 eteenpäin.

  Puustellin Miinus-keittiöt valittiin uraauurtavaan rakennusprojektiin ruotsissa

  Arkkitehtitoimisto Hauschild + Siegel on valinnut uraauurtavaan asuntoprojektiinsa Ruotsin Malmössä keittiötoimittajaksi Puustellin. 55 vuokra-asuntoa ja 31 hotellihuonetta käsittävään rakennukseen toimitetaan Harjavallasta yli 80 Puustelli Miinus -keittiötä.
  Rakennusprojektin päätavoitteena on rakentaa asuntoja, joissa vähennetään hiilijalanjälkeä ja ympäristökuormitusta. Puustelli Miinus –keittiö sopii projektiin täydellisesti. Keittiön valintaan vaikuttivat sekä ympäristöasiat että Miinus-keittiön ulkonäkö.
   
  Miinus-keittiöt valmistetaan Harjavallassa
  Puustelli Miinus -keittiöt valmistetaan Puustellin tehtaalla Harjavallassa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä. Tehtaan ammattitaito ja osaaminen korostuvat erityisesti Miinus-keittiöiden valmistuksessa, joka sisältää paljon käsityötä vaativia puutuotteita. 
   
  ”Nyt saatu tilaus on suurin yksittäinen kohde tähän mennessä, ja se vahvistaa uskoa siihen, että Miinus-keittiö tulee täysin poikkeavana tuotteena saavuttamaan merkittävän aseman keittiömarkkinoilla. On hienoa havaita, että tehtaamme osaamista arvostetaan myös tulevaisuuden kohteissa,” kertoo Tarmo Vesimäki, Puustelli Group Oy:n tehtaanjohtaja.
   
  Miinus-keittiö on täysin erilainen
  Ekologisuus, toimivuus, kestävyys, muunneltavuus ja ajattomuus ovat Puustelli Miinuksen suurimmat plussat. Uraauurtava innovaatio on vedenkestävä ja kierrätettävä biokomposiitista valmistettu runkokehikko, joka on syrjäyttänyt muut rungoissa perinteisesti käytettävät materiaalit kuten MDF- ja lastulevyn.
  Miinus-keittiöissä pyritään saavuttamaan kaikki, mitä nykypäivän keittiö tarvitsee kuitenkin käyttämällä mahdollisimman vähän luonnonvaroja, materiaalia ja komponentteja.

  Puustellista lähes pölytön keittiöremontti

  Esittelemme ainutlaatuisen tavan toteuttaa lähes pölytön keittiöremontti.
  Remonttia tehdessä syntyy aina pölyä ja alipaineistamalla remontoitavan tilan saamme sen remontin aikana hallintaan.