Amerikkalainen Andrew Zimmern on Emmy- ja nelinkertaisesti James Beard -palkinnoilla palkittu tv-persoona, kokki, kirjailija, opettaja, ravintoloitsija ja ruokakriitikko muun muassa.

Zimmern kiinnostui suomalaisesta Puustelli-keittiöstä ja oli yhteydessä Puustellin USA:n myymälään Minnesotassa.

Kun keittiöremontti alkoi, Zimmern itse ja kaikki suunnittelijat olivat huolissaan, onko uudessa keittiössä tarpeeksi tilaa kaikille astioille ja tavaroille, joita tarvitaan. Vasta kun kaikki keittiökalusteet oli asennettu, Zimmern ymmärsi, että hän oli aliarvioinut tuotteen toiminnallisuuden. Kalusteet toimivat erinomaisesti ja kaikki tarvittavat tavarat sopivat keittiöön.

Anfrew Zimmern Kitchen


Nyt Andrew Zimmern on unelmiensa mukaisen Puustelli Miinus -keittiön omistaja. Katso, mitä hän kertoo oheisella videolla uudesta keittiöstään ja suhteestaan Suomeen sekä ”elämän salaisuudesta”.

Miinuksen hiilijalanjäljillä

Miinus-keittiön materiaalivalintoja ja valmistustapoja ohjaavat hiilijalanjälkilaskelmiin perustuvat tutkimukset kalusteen koko elinkaariodotteen ajalta. Laskelmissa on huomioitu myös kuljetusten aiheuttamat päästöt tuotteen eri osien valmistusvaiheissa.

Tinkimättömät periaatteet

Miinus on ekologisen periaatteen keittiö, joka pysyy asiansa ytimessä. Sen arvoja ovat kestävyys, muunneltavuus, myrkyttömyys, itsehuollettavuus, materiaalien uusiokäyttö ja kierrätettävyys. Miinus-keittiöissä on luovuttu perinteisesti valmistetuista kalustelevyistä kokonaan ja tuotu ekologisemmat vaihtoehdot tilalle.

Tilaa tästä miinus esite kotiisi