Keittiötä suunniteltaessa vaihtoehtojen kirjo on valtava. Mistä tietää, miten tehdä parhaat päätökset?

Keittiökaupoilla ihminen on usein kuin karkkikaupassa. Moni värivaihtoehto, ovimalli ja materiaali miellyttää silmää. Tekee mieli tarttua kaikkeen, mutta lopulta on kuitenkin tehtävä valinta. Sen on myös osuttava oikeaan, sillä keittiö on investointi, jonka on kestettävä aikaa. 

Millainen on keittiö, joka sykähdyttää sekä sisustuslehdistä viimeisimmät trendit selaavaa että tyylikysymyksissä oman tiensä kulkijaa?

Puustellin keittiösuunnittelijat ovat luoneet suomalaisiin koteihin sopivia keittiöratkaisuja jo vuodesta 1977 lähtien. Massatuotannon sijaan Puustelli tarjosi jo tuolloin jotain aivan uutta: yksilöllisyyttä, puusepäntaitoa, designia ja käytännönläheistä suunnittelua. Yli neljässä vuosikymmenessä keittiösuunnittelijoille on kertynyt ammattitaitoa ja historiatietoa siitä, millaiset materiaalit ja ratkaisut toimivat. Taitava suunnittelija onnistuu kaikkein vaikeimmassa; hän huomioi suunnittelussa yksilölliset tarpeet ja toiveet, mutta keittiö miellyttää kuitenkin monen katsojan silmää.
 
Koko Puustellin ideologia perustuu itse asiassa ajatukseen kestävyydestä. Keittiön on kestettävä sekä katseita että kulutusta. Siksi Puustelli myöntää kalusteille poikkeuksellisen kymmenen vuoden takuun. Tuotekohtaisille mekanismeille myönnetty takuu on parhaimmillaan 30 vuotta.

Kotimainen Puustelli-keittiö onkin yksi kodin pitkäikäisimmistä hankinnoista.

 

Mitä muuta pitää miettiä kuin keittiön ulkonäköä?

Esteettisten arvojen ohella keittiön on nykypäivänä vastattava yhä laajemmin kuluttajien odotuksiin. Yksi niistä on materiaalien puhtaus, jolla on merkitystä kodin sisäilman laadussa. Kotia remontoitaessa on tärkeää ottaa huomioon millaisia pintamateriaaleja valitaan. M1-luokitus auttaa päätöksenteossa. Puustelli-tuotteista jo yli 90 prosenttia on testattu ja niistä jokainen kuuluu M1-luokkaan, joka on sisäilmaluokituksen paras taso.


Vinkit päätöksentekoon

Palataan vielä hetkeksi materiaalivalintoihin. Musta, valkoinen vai greige, vetimet vai vetimettömät ovet, tasomateriaali, välitila, altaan leveys… paljon vaikeita valintoja. 
 
Stanfordin yliopiston professori Mark Lepper on tutkimuksiin perustuen todennut, että valintojen rajaaminen lisää onnellisuutta. Kun tuhansien valintojen ja mahdollisuuksien kirjosta ammattilainen poimii tarjolle kymmenen parasta, ollaan lähellä onnistumista. Puustellin keittiösuunnittelija on asiantuntija, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä hetken mielihalujen ja aikaa kestävien valintojen pyörremyrskyssä. Hän on kuin taitava sommelier, joka tietää, mitkä viinit sopivat parhaiten kruunaamaan juhlaillallisen tuhansien ja taas tuhansien etikettien joukosta.

Keittiökaupoilla paras ammattilainen, keittiöalan sommelier, on Puustellin suunnittelija, joka on tukenasi jokaisella haluamallasi askeleella.

 

Puustelli tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaidon ja suunnitteluavun aina ideoinnista remonttityön viimeistelyyn saakka. Tiesitkö, että myös keittiöremontin työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kutsu Puustellin keittiösuunnittelija tekemään maksuton suunnitelma keittiösi toimivuuden lisäämiseksi ja ilmeen uudistamiseksi. Saat samalla tietää paljonko juuri Sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika TÄSTÄ

 

 

keittiosuunnittelija-kotiin-suunnittelukaynti-puustelli