2022_keittiötoimitus_Harjavalta

Kalusteiden toimitus


Puustelli-kalusteet toimitetaan kerralla perille. Kaikki samassa tilauksessa olevat kalusteet, koneet, allas-hanayhdistelmät, valaisimet jne., toimitetaan tehtaalta suoraan kotiin asiakkaallemme ja kannetaan turvallisesti sisälle asti. Eikä ainuttakaan välipurkua, ja uudelleenlastausta.

Pahvipakkaukset muovin tilalle

Moneen muuntautuva tukeva pahvipakkaus on siisti, suojaa kalusteita erinomaisesti ja pitää liukuvat osat paikoillaan kuljetuksen sekä siirtojen aikana. Sen lisäksi, että kuljetuspakkaukset ovat siistejä, kuljettajan on helpompi siirrellä niitä. Helpompaa se on myös asentajalle, joka saa pakkaukset nopeasti auki ja voi kierrättää materiaalin helposti. Asennuksen nopeuttamiseksi ovet on pakattu, turvallisesti ja rungoista erikseen.

Puustelli-kalusteiden takuu

Puustelli-tuotteiden toimivuustakuu on 10 vuotta. Tuotekohtaiset, mekanismeille myönnetyt takuut ovat jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle Puustelli-kalusteasennustyölle kahden vuoden tehdastakuun.

Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet yms., on takuuaika tuotteen valmistajan ilmoittama aika, kuluttajansuojalain mukaan kuitenkin vähintään 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme.

Takuulogot

Erittäin merkityksellistä

Ympäristöasioiden tärkeyden huomioiminen on hiipinyt keittiön kautta kaikkialle Puustelli-toimintaan ja tullut jäädäkseen. Tänä päivänä jokainen meistä puustellilaisista tekee omassa työympäristössään vähäiseltä kuulostavia, mutta merkityksellisiä ympäristötekoja mm. sähkön- ja vedenkulutukseen sekä jätelajitteluun liittyen.

Henkilökunnan hyvinvointi - kaiken perusta

ISO 45001 on maailmanlaajuisesti arvostettu stan­dardi. Työterveyteen ja työturvallisuuteen kohdistuva järjestelmä on suunniteltu auttamaan yritystä parhai­den mahdollisten työolosuhteiden luomisessa henkilö­kunnalleen. Puustelli haluaa henkilökuntansa voivan hyvin ja siksi yritys pa­nostaa jatkuvasti osaamiseen, kestävään kehitykseen ja luotettavuuteen.

Järjestelmä edistää työpaikalla joustavaa yhteis­työtä, tiedonkulkua ja viestintää. Se parantaa samalla motivaatiota, tehokkuutta ja hyvinvointia. Riskien tun­nistaminen ja työskentelytapojen parantaminen auttaa ennaltaehkäisemään tapaturmia, sairauksia ja työterve­ysongelmia. Järjestelmä parantaa myös henkilökunnan tietoisuutta turvallisuudesta.