Kodin muut tilat

Puustelli kalustaa koko kodin


Puustelli on tunnettu koko kodin laadukkaiden kiintokalusteiden valmistajana ja täyden palvelun tuottajana. TailorMade -mitoitus sekä laaja materiaalivalikko, aidoista puumateriaaleista sekä erilaisista rakenteista lähtien, mahdollistaa tyylien mukaiset kalusteet kodin jokaiseen huoneeseen.

Puustelli kalustaa kodin jokaisen huoneen yksilöllisesti ja tarkkaan mitoitettuna, juuri sellaisena kuin tarvitaan. Puustelli-materiaalit tulevat vuosien luottokumppaneiltamme suoraan tehtaallemme ja tiedämme niiden alkuperän tarkasti. Kalusteet valmistetaan myrkyttömästi ja kootaan valmiiksi, ellei kalusteen koko rajoita turvallista kuljetusta.

Puustellin kylpyhuoneissa on tuttujen runkomateriaalien vaihtoehtona myös innovatiivinen Puustelli-biorunko, jonka kehys on ekologista biokomposiittia. Materiaali kestää 100% vettä ja siinä on formaldehydiä vaatimattomat 0%. 

Puustellin säilytyskalusteet toimitetaan suuren kokonsa vuoksi osina ja toimitus tulee alihankkijaltamme suoraan asiakkaallemme sovitun Puustelli-asennusaikataulun mukaisesti ja luonnollisesti kotiin kannettuna.

Tilaa uutiskirje
Tilaa ideakirja
Varaa suunnitteluaika
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Markkinointilupa

Varaa suunnitteluaika

Lähetä varauspyyntö keittiösuunnitteluun Puustelli-myymälässä sinua lähellä. Vahvistamme ajan pikaisesti.
Minkälaista hanketta suunnittelet:
Miten toivot että olemme yhteydessä
Haluan
Markkinointilupa
Kun lähetät lomakkeen, keittiöasiantuntijamme voivat olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Tutustu tietosuojaselosteeseemme
Keittiön tyylit
Löydä oma keittiötyylisi
Kampanja
100-vuotisjuhlaedut nyt Puustelli-myymälöistä