Enemmän vaihtoehtoja kuin ikinä. Valitse vaikka kaikki!

Kesäloma alkamassa. Toisaalta tekisi mieli lähteä pyöräretkelle Saimaalle, toisaalta Eurooppaan nauttimaan kaupunkikulttuurista. Vaikea valinta. 

Mikset valitsisi molempia? 

Puustellin Miinus-keittiö on kuin kotimaan pyöräretki. Se on ympäristöä kunnioittava ja trendikäs valinta. Puustellin Original-keittiömallisto taas on klassikko, jotain jonka jokainen haluaa elämässään kokea.

Nyt näitä kahta keittiömallistoa voi yhdistää luovasti ja vapaasti - ensimmäistä kertaa.

Tätä kahden eri keittiömalliston yhdistelmää kutsumme Hybrid-keittiöksi.

Voit siis saada keittiöösi parhaat palat molemmista!

 

Mikä tekee keittiöstä Hybrid-keittiön?

Miinus-keittiö on ympäristötietoisen ykkösvalinta. Puustellin Miinus-keittiön kalusterungot on valmistettu biokomposiitista. Biokomposiitti on yhtä aikaa kestävä ja 100-prosenttisesti kierrätettävä, uudelleenkäytettävä materiaali.

Biokomposiitin käyttö keittiökalusteissa on tutkitusti yksi merkittävimmistä ympäristöteoista koko kalustealalla.

 

Maailmanlaajuisesti merkittävä keksintö on palkittu myös Eurooppa-patentilla. Biorunko onkin löytänyt paikkansa moniin ekologisia arvoja vaaliviin kohteisiin niin Suomessa kuin maailmalla.

Biorunko on ekologinen ja kestävä vaihtoehto keittiön kalusterungoksi. Biorungon biokehikko kestää erinomaisesti kylmää, kuumaa sekä isoja lämpötilanvaihteluita. Se kestää myös täysin vedessä liottamisen. Rakenteiden kestävyys mahdollistaa myös kalusteiden purkamisen, siirron sekä uudelleenrakentamisen lukuisia kertoja. Biorunko on kevyt ja helppo käsitellä kuljetuksen ja asennuksen aikana. 

Jo yksikin biorunko tekee keittiöstäsi hybrid-keittiön, mutta useampi biorunko luonnollisesti moninkertaistaa ekologisen hyödyn. 

Puustelli hybrid biokomposiittirunko

 

Original on klassikko - ja aina muodissa

Original-malliston keittiökalusteet taas ovat jo vuosikymmenien takaa tuttua Puustelli-laatua. Puusepän käsityönä tehtyjä kalusteratkaisuja, puuovia sekä käytännöllisiä säilytysratkaisuja. 

Kaikki Puustelli-keittiöt valmistetaan omalla tehtaalla Satakunnassa, Harjavallassa. Puustelli onkin ollut tutkitusti Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiö jo vuodesta 1983 lähtien. 

Olipa valintasi sitten Original, Miinus tai Hybrid, lisää tietoa, ideoita ja inspiraatiota saat lähimmästä Puustelli-myymälästä.

Varaa suunnitteluaika myymälästä, niin visioidaan yhdessä lisää!

VARAA SUUNNITTELUAIKA