Puustelli saareke keittiö

Tampere on Suomen vetovoimaisin - koteja rakennetaan ja remontoidaan nyt vauhdilla


Remontoi toiveidesi mukainen keittiö

Nykyään on tavallista, että keittiöremonttiin etsitään inspiraatiota sisustuslehtien lisäksi myös sosiaalisesta mediasta.

“Rrrakastan meidän uutta keittiötä”, hihkuu remontoija onnellisena Instagramissa. Toinen on ilmaisussaan maltillisempi, vaikka kertookin ihastelevansa upouuden keittiönsä valoisuutta ja aamiaiskaapin käytännöllisyyttä. Kolmas tyytyy vain toteamaan, että tulipahan keittiöhaaveet viimeinkin todeksi.

Miten voisi varmistua, että oma uusi keittiö vastaisi odotuksia, jopa ylittäisi ne?

”Keittiösuunnitelman tekemisessä olisi hyvä olla jo heti alkumetreillä mukana kaikki ne henkilöt, jotka haluavat vaikuttaa lopputulokseen. Kyse ei ole pelkästään materiaali- tai kodinkonevalinnoista, vaan laajemmista odotuksista kodin teknisimmälle ja ehkä keskeisimmälle tilalle”, opastaa keittiösuunnittelija ja yrittäjä Antti Hirvonen Tampereen Lielahden Puustelli-myymälästä. 

Suunnitelma. Siitä kaikki siis lähtee. 

Esteetikko haluaa uudistaa keittiön tyylin. Kotikokki kaipaa lisää tasotilaa. Harmoniaa rakastava toivoo keittiötarvikkeille parempia säilytystiloja. Perheenjäsenten toiveet ja odotukset kirjataan ylös ja suunnittelutyö voi alkaa.

Väärinymmärryksiä

Keittiösuunnittelijan on tiedettävä, millaisen summan rakentaja tai remontoija on halukas investoimaan keittiöönsä.

”Millainen budjetti teillä on ajatuksissa” -kysymys voi kuitenkin alussa kummastuttaa kuulijaa. Keittiömyymälään juuri astunut saattaa mielessään vastata, että ”vastahan tässä suunnitellaan ja tutustutaan vaihtoehtoihin”.

Antti Hirvonen Lielahden Puustelli-myymälästä kertoo yli 30 vuoden kokemuksella, miksi budjettikysymys kannattaa esittää.

”Kysymys on meille suunnittelijoille tärkeä, sillä keittiökalusteissa, pöytätasoissa, kodinkoneissa ja jopa vetimissä on kaikissa eri hintakategorian tuotteita. Kun tiedämme edes alustavan ajatuksen budjetista, osaamme vinkata mihin kannattaa panostaa ja mihin ei. Budjetti antaa meille pohjan lähteä haarukoimaan asiakkaan kanssa materiaalivalintoja sekä uudistusten laajuutta.”

Tyytyväisimmät asiakkaat

Tampere on alueena Suomen vetovoimaisin. Vuosina 2020 ja 2021 Tampere oli muuttovoitossa Suomen ylivoimainen ykkönen. Näin ollen kaupunkiin rakennetaan uutta, mutta samalla myös vanhaa remontoidaan uuteen loistoon.

Kaupungin kasvu näkyy myös keittiömyymälöissä ja Lielahteen avattiinkin viime vuonna Suomen uusin Puustelli-myymälä. Tampereella asiakkaita palvellaan myös keskustassa Ratinan kivijalkamyymälässä, jossa yrittäjinä toimivat Virpi ja Tommi Kinnunen.

”Meidän asiakkaamme jakaantuvat aika tarkalleen puoliksi uudisrakennus- ja keittiöremonttiasiakkaisiin”, toteavat Hirvonen ja Kinnunen yhdessä.

”Remonttikohteissa asiakkaistamme 80 prosenttia haluaa ns. laajan keittiöremontin, jossa huonetila otetaan haltuun kokonaisuudessaan. Kalusteiden ja kodinkoneiden lisäksi keittiössä uusitaan kaikki pintamateriaalit, valaistus ja jopa talotekniikkaa.”

Puustellissa suunnittelu- ja asennustöiden lisäksi huolehditaan myös lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköasennustöistä asiakkaan niin halutessa.

”Tästä asiakkaat ovat olleet todella kiitollisia. Hintakaan ei yllätä lopussa, sillä kulut ovat tiedossa jo remonttiin ryhdyttäessä.”

Poikkeuksellisen tarkka työnjälki

Asennustyö on käsityötä, joka viimeistelee keittiön.

Lielahden Puustellin asentaja Sami Tuomi valittiin Suomessa vuoden Puustelli-asentajaksi hyvien asiakaspalautteiden ansiosta.

Tuomen saamat palautteet ovatkin varsin herkulliset - 100% asiakastyytyväisyys! 

Keskustan myymälässä rima on asetettu aivan yhtä korkealle:
“Pyrimme aina olemaan asiakkaan luottamuksen arvoisia ja ylittämään korkeimmatkin odotukset”, kertovat Kinnuset Ratinan myymälästä.

 

Puustelli tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaidon ja suunnitteluavun aina ideoinnista remonttityön viimeistelyyn saakka. Tiesitkö, että myös keittiöremontin työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin?

Kutsu Puustellin keittiösuunnittelija tekemään maksuton suunnitelma keittiösi toimivuuden lisäämiseksi ja ilmeen uudistamiseksi. Saat samalla tietää paljonko juuri Sinun keittiöremonttisi tulisi maksamaan.

Varaa maksuton suunnitteluaika TÄSTÄ

 

 

keittiosuunnittelija-kotiin-suunnittelukaynti-puustelli