”Nyt on hyvä aika tehdä keittiöremontti” – kokenut keittiöasiantuntija laajensi Kuopioon

”Nyt on erinomainen aika toteuttaa keittiöremontti”, sanoo kauppias Jukka Katainen. Laadukkaiden materiaalien saatavuus on hyvä. Keittiöalan konkarin perspektiivi suhdanteisiin on lähes neljäkymmentä vuotta. Nyt Jukka ja hänen poikansa Jari Katainen ovat aloittaneet Kuopiossa Puustelli-myymälän uusina vetäjinä. Kataisilla on ennestään maineikkaat Puustelli-myymälät Kajaanissa ja Iisalmessa.

Asiakkaan iloksi nämä ammattilaiset hoitavat remontissa kaiken. Kalusteiden ja pintojen lisäksi kokonaispalveluun kuuluvat mm. sähkö- ja putkityöt sekä siivous. ”Elämäsi helpoin keittiöremontti”, Jukka Katainen tiivistää.

”Suunnittelu tehdään asiakkaan kanssa yhdessä, sen jälkeen me hoidamme muun. Meidän tehtävämme on auttaa löytämään parhaat ratkaisut, osaamme nähdä keittiön mahdollisuudet”, Jari Katainen jatkaa. 

Mikä on sopiva hinta?

Yleensä keittiö remontoidaan, kun aika on ajanut entisen ohi tai tilan tarpeet muuttuvat. Monelle on tärkeää myös, että kodin sydän sopii omaan sisustusmakuun. Kaikista kodin kunnostustöistä juuri keittiön remontti tuottaa tutkitusti suurinta iloa remontoijille. Laajan yhdysvaltalaistutkimuksen (Remodeling Impact Report 2019) mukaan keittiöremontin arvo mitataankin ennen kaikkea asumisen mukavuutena. 

Kokonaispalvelussa onnistumisen varmuutta lisää se, että keittiöremontin hinta on tarkasti tiedossa jo etukäteen. ”Keittiön voi remontoida monella eri budjetilla. Koska suunnittelemme työn hyvin, toteutus on kustannustehokas. Tarjoamme myös Puustelli-rahoitusta, jolloin lasku tulee vasta toimituksen yhteydessä, maksu on vasta remontin valmistumisen jälkeen ja tarvittaessa maksuissa on joustoa”, Jukka Katainen sanoo.

Paras suositus asiakkailta

Jari Katainen on seurannut isänsä jalanjäljissä vuodesta 2006. ”Tämä vaan imaisi mukaansa. Muistoja isän työstä on lapsuudesta asti.” Tiimi on tunnettu erityisen korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Vuodesta toiseen Kataiset ja heidän asentajansa komeilevat mittausten kärkipaikoilla, ja suositukset kiirivät asiakkailta toisille. 

Moni tyytyväinen remontoija myös palaa myöhemmin. Jukan ennätys on viisi eri keittiötä samalle henkilölle, joka vuosien varrella vaihtoi kotia ja remontoi. Hänen mukaansa salaisuus on luotettavuudessa. 

”Asiakas voi aina luottaa siihen, että me teemme remontin viimeisen päälle hyvin ja pidämme mitä lupaamme.”