Vastuullisuus_Toimintaketju

Kestävä toimitusketju


Meille vastuullisuus tarkoittaa läpinäkyvää ja kestävää liiketoimintaa tuotteiden alkulähteiltä aina asiakkaille asti. Elinkaariajattelu ja kiertotalous, henkilöstöstä ja sidosryhmistä huolehtiminen sekä ympäristömme monimuotoisen elämän turvaaminen ovat vastuullisen toimintamme keskiössä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja tuotteitamme valitessaan.

Vastuullisesti läpi toimitusketjun
Vastuullisuus_tuotteiden_suunnittelu
Tuotteiden suunnittelu

Suunnittelemme tuotteita, jotka kestävät aikaa. Tuoteideasta lähtien punnitsemme tuotteen tarpeellisuutta, ympäristöystävällisimpiä materiaaleja ja energiatehokkaita valmistustapoja.

Vastuullisuus_Materiaalit_Moodboard_trendit_kesä
Vastuulliset materiaalit

Yhteistyösuhteemme arvostettujen materiaalitoimittajiemme kanssa ovat luottamukselliset ja vuosikymmenten mittaiset. Ympäristöarvomme ja laatutavoitteemme ovat samat. Varmistamme vastuulliset valmistustavat vuosittaisilla toimittaja-arvioinneilla sekä edellytämme myös toimittajiemme sitoutuvan Code of Conduct -ohjeistomme noudattamiseen.

Valmistus_nosto
Energiatehokas valmistus

Sertifioidut laadun, ympäristön ja turvallisuuden hallintajärjestelmät auttavat meitä hallitsemaan ja parantamaan toimintaamme jatkuvasti myös vastuullisuuden suhteen. Tehtaamme pyörii 100 % uusiutuvalla energialla. Investoimme jatkuvasti uusiin ekologisempiin ratkaisuihin kuten sähkötrukkeihin ja energiatehokkaampiin tuotantolinjoihin.

Asiakaskohtaaminen_2019
Asiantuntevat myyjät

Osaava ja koulutettu myyntitiimimme suunnittelee aikaa kestäviä keittiöratkaisuja asiakkaan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Osaamme ohjata asiakasta tekemään vastuullisempia valintoja.

Sähkötrukki_2021
Toimitukset ympäristöä huomioiden

Toimituksemme lähtevät liikkeelle tehokkaasta ja ympäristöä säästävästä kuljetusreitin suunnittelusta. Seuraamme kuljetuksista syntyviä päästöjä kuljetusten hiilijalanjälkilaskurilla, joka mittaa päästöt ajetun reitin ja tuotteiden painot huomioiden. Tehtaallamme kuljetukset hoituvat sähkötrukeilla.

Vastuullisuus_Asiakas_2020_Puustelli_Miinus_3_752x448
Asiakas

Haluamme vaikuttaa myös asiakkaidemme jättämään hiilijalanjälkeen. Mahdollistamme ekologisen keittiökokonaisuuden puhtaalla huoneilmalla, kestävillä materiaaleilla ja energiatehokkailla kodinkoneilla, jätteiden lajittelua unohtamatta! 

Vastuullisuus_kierrätys
Kierrätys

Tavoitteenamme on saattaa vanhat keittiömateriaalit osaksi kiertotaloutta. Kehitämme jatkuvasti tapoja, joilla minimoimme jätteen syntymistä niin tehtaalla kuin asiakkaallakin. PuustelliMiinus -keittiöidemme rungot on valmistettu täysin kierrätettävästä biokomposiitista. Puustelli on Pakkauskierrätys Rinki Oy:n sekä sähkölaitteiden kierrätyksestä vastaavan Serty:n jäsen.

Tilaa uutiskirje
Tilaa IdeaKirja
Varaa suunnitteluaika
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Puustelli_AM_Tuusula_2020_Puustellinhelmi_65_880x448px
Löydä oma keittiötyylisi