Puustelli Kuopio

Kuopio
Leväsentie 2
Kauppakeskus Herman
70700 Kuopio
Finland
Aukioloajat:

Myymälä suljettu 12.7. saakka

13.-31.7. soita ja varmista myyjän paikalla olo

 

 

Oli mielessäsi sitten keittiöremontti tai uuden kodin keittiön ja muiden kiintokalusteiden hankinta, meiltä saat kaiken saman katon alta.  Meiltä saat maksuttoman suunnittelu- ja mittauspalvelun. Kodin kiintokalusteiden lisäksi saat meiltä kodinkoneet, altaat, hanat ja muute oheistuotteet. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat remontti- ja asennustyöt. Teemme sisustussuunnitelman ja haluttaessa toimitamme myös pintamateriaalit. Laadimme yksilöllisen suunnitelman asiakkaan toiveiden ja projektin vaatimusten mukaisesti.
 
Kuopion Puustellissa sinua palvelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. 
 
Monialainen tiimimme koostuu keittiömyyjien lisäksi valtuutetuista keittiöasentajista, joilla on vuosien kokemus erilaisista remonttikohteista kalusteiden asennuksesta koko asunnon täysremonttiin. Asentajiemme työlle saa aina takuun.
 
Palvelemme kalustamiseen liittyvissä asioissa koko Kuopion talousalueella. Lisäksi toimialueeseemme kuuluvat myös mm. Siilinjärvi, Tuusniemi, Leppävirta, Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto.
 
Tule pistäytymään myymälässä kauppakeskus Hermanissa Kuopion Leväsellä tai ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnitteluaika suoraan myyjälle! Myymälässämme on esillä erilaisia keittiöratkaisuja, pääset tutustumaan keittiösaarekkeisiin, kodinkoneisiin sekä satoihin keittiömateriaaleihin, kuten ovi- ja tasomalleihin. 
 
Lämpimästi tervetuloa!
 

Katso myymälän toteuttamia keittiöitä tästä linkistä.

Myymälässä myös Miinus-mallisto

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi.sukunimi@puustelli.com

Varaa aika

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Jyrki Jääskeläinen
Puustelli-yrittäjä
Lauri Peltola
Suunnittelu / Myynti