Puustelli Lahti

Lahti
Launeenkatu 12
15100 Lahti
Finland
Aukioloajat:

Ma - To  10 - 15
Muulloin sopimuksen mukaan 

 

 

 

 

Lahden Puustelli palvelee ammattitaidolla keittiöremontti- ja uudisrakennusasiakkaita kaikissa kodin kiintokalusteasioissa. Meillä on pitkä kokemus keittiösuunnittelusta ja otamme jo suunnitteluvaiheessa juuri sinun toiveesi, sekä tilan tuomat rajoitteet huomioon.  Toteutamme unelmasi ilman
ylimääräisiä yllätyksiä!
 
Myymälämme koulutettu henkilökunta ohjaa sinua koko keittiösuunnitteluprosessin läpi. Hoidamme koko keittiöremontin haluamassasi laajuudessa. Halutessasi suunnittelusta ja purkutöistä, putki- ja sähkötöihin, sekä remonttitöihin kalusteasennuksineen. Meiltä saat kaiken yhdellä sopimuksella. Voit toki tilata meiltä myös pelkät kalusteet ilman asennusta. 
 
Asentajamme käyvät säännöllisesti koulutuksessa ja ovat alan ammattilaisia. Siksi annamme myös tekemällemme asennustyölle kahden vuoden takuun. 
 
Tarvittaessa saat apua myös sisustussuunnittelijaltamme materiaali- ja värivalinnoissa tai vaikka koko projektin sisustusvalinnoissa. Meiltä löydät myös laatta- ja lattiamalleja ja teemme laattasuunnitelmia.
Kysy rohkeasti lisää!
 
Palvelemme Lahden lisäksi myös lähikuntien asukkaita. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Nastola, Orimattila, Padasjoki ja Sysmä. Lahden Puustelli palvelee asiakkaitaan Launeella, osoitteessa Launeenkatu 12. 
 
Vaikka olisitkin vasta haaveiluvaiheessa, tule tutustumaan upeaan myymäläämme, mallikeittiöistä löydät monet mekanismeistamme, näet erilaisia ovi- ja tasomalleja, valaistusvaihtoehtoja, sekä ideoita esimerkiksi saarekkeen toteuttamiseen. Myymälän pihasta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Voit halutessasi ottaa myös yhteyttä ja varata etukäteen ajan maksuttomaan keittiösuunnitteluun.
 

 

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Tomi Hämäläinen
Puustelli-yrittäjä
Maisa Nikkilä
Sisustussuunnittelija