Puustelli Espoo

Espoo
Suomalaistentie 1
02270 Espoo
Finland
Aukioloajat: 

Ma - Pe  10 - 17

Keittiö on suuri hankinta ja haluamme, että Puustelli-keittiön toteutus on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta heti alusta alkaen.
 
Toteutamme ammattitaitoista keittiösuunnittelua, jossa suunnitellaan juuri sinun tarpeitasi vastaava keittiökokonaisuus. Kauttamme voit tilata pienempiä kalustekokonaisuuksia, koko kodin kalusteet asennettuina tai halutessasi voimme toteuttaa kotisi keittiöremontin “avaimet käteen” -periaatteella. Sinä päätät!
 
Toimintamme luotettavuus ja laatu on huomioitu jo usean vuoden ajan Suomen vahvimmat -sertifikaatilla. Koulutetuille suunnittelijoillemme keittiöiden suunnittelu on arkipäivää. Asentajamme ovat tehtaan kouluttamia ja myönnämme heidän tekemälleen asennustyölle aina kahden vuoden takuun. Olet asiakkaana taitavissa käsissä!
 
Tule tutustumaan myymälämme keittiönäyttelyyn, jossa pääset näkemään miltä eri tuotteemme kuten keittiökaapit, tasot, ovet tai vaikkapa keittiösaarekkeet näyttävät valmiissa mallikeittiöissä. Myymälämme sijaitsee Espoon Suomenojalla. Toimimme pääsääntöisesti Helsingin, Espoon ja Kirkkonummen alueella, mutta myös tarvittaessa siellä missä sinä haluat. Meiltä löytyy oma maksuton parkkipaikka, mutta keittiönäyttelyymme pääset myös kätevästi julkisella liikenteellä. 
 
Varaamalla maksuttoman suunnitteluajan etukäteen varmistat, että voimme aloittaa sinun unelmiesi remontin suunnittelun heti ensimmäisellä käynnilläsi myymälässämme. Voit tulla tutustumaan myös ilman ajanvarausta. Tervetuloa myymäläämme!
 

Katso myymälän toteuttamia keittiöitä tästä linkistä.

Myymälässä myös Miinus-mallisto

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi.sukunimi@puustelli.com

Varaa aika

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Antti Niiranen
Puustelli-yrittäjä
Anne Antman
Äitiyslomalla
Teemu Heiskanen
Suunnittelu / Myynti
Anneli Hyökki
Suunnittelu / Myynti
Anna-Mari Kokkola
Suunnittelu / Myynti
Sakari Korpinen
Suunnittelu / Myynti
Tiina Ojainmaa
Suunnittelu / Myynti
Toni Paasikallio
Suunnittelu / Myynti
Anniina Niiranen
Myymälän markkinointi ja some
Tiina Pekko-Laurell
Sihteeri