HYBRID – ON TÄÄLLÄ.

Puustelli on mahdollisuuksien keittiö, joka tarjoaa tunnetusti parasta, mitä keittiöön on keksitty. Ajankohtaiset uutuudet tulevat Puustelli-mallistoon neljä kertaa vuodessa, joten viimeisimmät uutuudet ovat aina asiakkaittemme saatavilla. Edelläkävijältä mikään ei mene ohi; siksi tuomme mallistoomme myös innovaatioita, joita ei muualta saa.

Eikä siinä vielä kaikki.


HYBRID - KIIHTYY NOLLASTA SATAAN.

Niin, Hybrid-autosta ei kuitenkaan ole kyse, vaan kestävästä Hybrid-keittiöstä, josta ei menovesi eikä lataus kesken matkanteon lopu! Puustelli-biorungon päämateriaalina on biokomposiitti, jossa formaldehydiä on 0 %. Ei ole siis terveydelle haitaksi. Samaan puhtaaseen hengenvetoon voi sanoa, että biokomposiitti on 100 % uudelleenkäytettävä materiaali. Ei siis ole ympäristöllekään haitaksi. Näin se vain on.

Eikä siinä vielä kaikki.


HYBRID – HYPPYSELLINEN TAI ROPPAKAUPALLA.

Sinä pääset nyt osoittamaan kaapin paikan innovatiiviselle Puustellin biorungolle. Se on helppoa, sillä runko sopii keittiöön kuin keittiöön. Jo yksikin biorunko tekee keittiöstäsi kerralla hybridiä, mutta useampi luonnollisesti moninkertaistaa ekologisen hyödyn. Tee ekologinen loikkaus omassa keittiössäsi. Näytä meille oman keittiösi biorunkojen paikat.

Eikä siinä vielä kaikki.


HYBRID – VAIHTELU VIRKISTÄÄ.

Trendit puhaltavat muutoksen tuulia ja tekevät ehkä mietteliääksikin. Mummin perintönä saadut kukkakupit kuuluisivatkin nyt näkyville eivätkä pahvilaatikkoon varaston perälle. Ehkä tuon biorungon voisi vaihtaa lasivitriiniksi. Ja samalla tuon hyllykaapin laatikostoksi muita aarteita varten. Ymmärrämme yskän. No problem. Biorunko on suunniteltu myös muunneltavaksi ja kiinnityskohdat eri vaihtoehdoille on jo huomioitu. Runkoa ei tarvitse välttämättä edes irrottaa kalusterivistöstä, ellei kaapin paikkaa aiota kokonaan vaihtaa.

Eikä siinä vielä kaikki.


HYBRID – KAIKKIEN HUULILLA.

Ilman energiaa emme voisi valmistaa ainuttakaan keittiötä, mutta olemme jo vuosia tehneet koko toiminnassamme isoja harppauksia kohti ekologisempaa toimintaa. Olemme vähentäneet energiakulutustamme, siirtyneet täysin uusiutuviin energialähteisiin sekä minimoineet kuljetusten aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Lisäksi kompensoimme takaisin Puustelli-kalusteiden valmistuksesta aiheutuneen hiilijalanjäljen eri ympäristötoimijoiden toteuttamana.
Biokomposiitti on yksi Puustellin runkomateriaaleista. Sen käyttö on tutkitusti yksi merkittävimmistä ympäristöteoista koko kalustealalla. Innovatiivinen biorunko on viimeisten kymmenen vuoden aikana löytänyt paikkansa ekologisia arvoja vaativiin kohteisiin niin Suomessa kuin maailmalla. Nyt biorungon käyttö on mahdollista jokaiseen Puustelli-keittiöön. Se tekee keittiöllesi niin hybridiä.

Eikä siinä vielä kaikki.

 

TULE - VISIOIDAAN LISÄÄ!