Puustelli Seinäjoki

Seinäjoki
Rengastie 2
60120 Seinäjoki
Finland
Aukioloajat: 

Ma - Pe 10 - 16
Muulloin sopimuksen mukaan

Palvelemme myös etänä (teams, skype tai videopalaveri)

Seinäjoen Puustelli-myymälä on palvellut keittiöremontti – ja uudisrakennusasiakkaita jo lähes 25 vuotta.  Olemme toteuttaneet tuhansia täydellisiä keittiöremontteja sekä satoja uudisrakennusten keittiö- ja kalustesuunnitelmia asiakkaiden toiveiden mukaan Seinäjoen talousalueella sekä lähimaakunnissa, kuten Nurmo, Ilmajoki, Ylistaro, Kurikka, Kauhajoki, Lapua, Kauhava, Alavus, Ähtäri ja Kuortane.
 
Myymälämme ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta palvelee sinua kaikissa keittiösuunnitteluun liittyvissä asioissa.  Keittiösuunnittelussa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi tilan mahdollistamat ratkaisut. Suunnittelemme keittiökalusteiden lisäksi myös mahdollisten keittiösaarekkeiden, aamiaiskaappien sekä muiden keittiökalusteratkaisujen toteutusmahdollisuuden.  
 
Toteutamme keittiöremonttisi toiveidesi mukaan tekemällä joko perus keittiökalusteasennuksen tai vaihtoehtoisesti täydellisen keittiöremontin avaimet käteen ratkaisuna.  Täydellisessä keittiöremontissa on kokonaishinnoittelussa huomioitu keittiökalusteasennuksen lisäksi myös tarvittavat keittiön purku – tasoitus – sekä pohjatyöt, sähkö – ja putkityöt sekä keittiöremontissa tarvittavat tarvikkeet.  Näin tiedät tarkalleen, mitä keittiöremonttisi tulee maksamaan.  Asentajillamme on vuosien kokemus hyvinkin erilaisista keittiöremonttikohteista ja heidän tekemälleen työlle saa aina takuun.
 
Myymälästämme löydät Puustellin laajan tuotevalikoiman. Esillä on kaikki tarvitsemasi, kuten ovimateriaalit, tasot, välitilamateriaalit, kodinkoneet, altaat, hanat, välitilavalaistuksen sekä pistorasiat. Meiltä saat kaiken yhdellä toimituksella sekä laskulla.  
 
Seinäjoen Puuselli-myymälä palvelee asiakkaitaan osoitteessa Rengastie 2.  Myymälän pihasta löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.
 
Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan keittiösuunnitteluun, on sitten kyseessä vanhan keittiön remontointi tai uuden kodin rakentaminen.  Autamme sinua mielellämme parhaan keittiösuunnitelman sekä keittiöremontin toteuttamisessa.
 

Katso myymälän toteuttamia keittiöitä tästä linkistä.

Myymälässä myös Miinus-mallisto

Henkilökohtaiset sähköpostit:
etunimi.sukunimi@puustelli.com

Varaa aika

Katso reittiohjeet | Palaa myymälähakuun

Puhelun hinta 8,4 snt/min.

Sami Kivelä
Puustelli-yrittäjä
Leena Haapamäki
Suunnittelu / Myynti, Sisustussuunnittelija
Janne Pöntinen
Suunnittelu / Myynti
Rauno Raparanta
Suunnittelu / Myynti
Terhi Kemppi
Sihteeri